MySize app

MySize app

Een belangrijk onderdeel van MySize app is de retouren te verminderen en daarmee de aarde beter door te geven aan onze kinderen. 

Nooit meer de verkeerde kledingmaat  

Herken je die vervelende situaties: je bent op zoek naar een nieuwe jeans. Je bestelt een leuk model op internet. Verheugd kijk je naar je bestelling uit, maar tot je teleurstelling blijkt de broek toch niet goed te zitten. Bah, verkeerde maat besteld!  

Omdat we deze frustratie zat zijn, hebben we een concept voor je ontwikkeld. Een speciale ‘MySize’ app die voorkomt dat je een verkeerde maat bestelt of koopt in de winkel.    

Unieke gebruiksvoordelen van de maat app

Eenvoudig in gebruik: 
De MySize app rekent jouw eigen omvangs- en lengtematen in centimeters uit door middel van twee foto’s en de twee maatgegevens lengte en gewicht. Sla de maten op in de App. Koppel vervolgens jouw account aan diverse online kleding shops. En voilà: je hoeft niet meer te zoeken of allerlei gegevens in te vullen. De maat die jij moet hebben, wordt meteen voor jou opgehaald.   
Zo weet je zeker dat je de juiste maat bestelt!  

Veel handige functies: 
Sla niet alleen je eigen maten op, maar ook die van je partner, familie of vrienden. Zowel in online, als offline winkels, heb je ook hún maten altijd bij de hand. Kun je ze eens verrassen met een nieuw shirtje, zonder dat je weer terug hoeft voor een andere maat! Perfect! 
Check de maten zo nu en dan even op juistheid, en pas ze zo nodig aan. Gemak dient de mens!  

Jouw voordeel: 
Kortom, met de MySize app bespaar je tijd. Je hoeft namelijk niet meer te zoeken naar de juiste maat. Ook het gedoe en de tijd aan kleding retourneren vanwege een verkeerde maat, is nu verleden tijd.  

Over de app 

MySize app helpt jou de kledingmaat te vinden die jij nodig hebt. Het enige wat jij hoeft te doen is je omvangs- en lengtematen in centimeters opslaan. Wanneer je een online bestelling wilt doen, koppel je je account. Je ziet dan gelijk welke maat jij nodig hebt van het merk of model dat je zoekt.  

Online én offline te gebruiken voor het hele gezin 
Ook wanneer je offline gaat winkelen, heb je altijd je maten bij de hand. En niet alleen die van jou, je kunt ook de maten van je partner, kinderen, ouders of vrienden hierin opslaan!  

De Functies waaraan gewerkt wordt  

Profiel(en) instellen  
Wanneer je de App hebt gedownload, maak je heel eenvoudig je eigen profiel aan. Dit doe je door je gegevens, je maten en eventueel een profiel foto in te stellen. Je kunt ook profielen aanmaken voor bijvoorbeeld je partner, vader, moeder, vriend of vriendin. Zo heb je ook hun maten altijd bij de hand. 

Reminder 
Kledingmaten veranderen nog wel eens. Daarom kun je heel eenvoudig de maten af en toe nameten en opnieuw invoeren. Het zou vervelend zijn als je dit vergeet voor je kind in de groei, of je partner die van lekker eten houdt, en je alsnog met een verkeerde maat thuis komt. Daarom krijg je elke 4 maand een reminder om de maten up to date te houden.  
Wil je deze reminder vaker ontvangen? Dat kan! Je kan het ook instellen op elke maand, of elke 2 of 3 maanden.  

Delen de App met vrienden 

Ben je enthousiast over het gemak van de App? Deel de App dan met vrienden, collega’s, kennissen of familie via social media. Zo worden ook zij op de hoogte gebracht van deze unieke App die voorkomt dat je de verkeerde kledingmaat koopt.  

Contact 

Heb je vragen, opmerkingen of wil je als bedrijf meer informatie over het aansluiten bij deze App? Neem dan contact met ons op