MySize app voor Bedrijf

MySize app voor Bedrijf

Belangrijke voordelen MySize app voor bedrijven 

Bespaar op allerlei gebieden dankzij MySizeApp  
 
De veelzijdige MySizeApp is een gouden ei voor het bedrijfsleven. De kostenbesparende voordelen dankzij MySizeApp zijn ook interessant voor jouw bedrijf. We zetten deze voordelen graag voor je op een rijtje:  
 
✔ Kostenbesparing realiseren op verzendkosten van webshopbestellingen (zowel ‘heen’ als ‘retour’); 
✔ kostenbesparing realiseren op verpakkingsmateriaal; 
✔ kostenbesparing realiseren op personeelskosten;  
✔ kostenbesparing realiseren op het gebied van onverkoopbare retourartikelen; 
✔ kostenbesparing realiseren door minder noodzaak uitverkoop onverkoopbare maten; 
✔ kostenbesparing realiseren op het gebied van opslag magazijn.  

Je kunt vandaag nog de stap zetten om op grote schaal kosten te besparen!   
 
De voordelen uitgelicht:  
 
1. Besparen op verzendkosten (heen/retour) 
Een grote kostenpost bij een webshop zijn toch wel de verzendkosten. Met de toepassing van MySizeApp in jouw webshop kun je een grote kostenbesparing realiseren op verzendkosten van webshopbestellingen: zowel op heen als op retourzendingen! 
 
2. Besparen op verpakkingsmateriaal 
Ook op het gebied van verpakkingskosten valt winst te behalen. Regelmatig bestelt een klant twee tot drie maten om thuis te passen. Dat betekent dat er meer verpakkingsmateriaal nodig is voor de verzending richting de klant… De MySizeApp tackelt dit probleem vakkundig! 
 
3. Besparen op personeelskosten 

Medewerkers hoeven dankzij MySizeApp nu per uniek artikel maar één stuk te pakken en de medewerkers zijn minder tijd kwijt aan retourzendingen. Minder handelingen voor de medewerkers leiden uiteindelijk tot een prettige besparing op personeelskosten.  
 
4. Besparen op onverkoopbare retour artikelen 

Tijdens het passen van de artikelen thuis kunnen artikelen die retour gaan toch vies worden of kapot gaan. Omdat er minder ‘verkeerde’ artikelen verstuurd gaan worden zullen er ook minder retouren zijn. Altijd de juiste maat dankzij MySizeApp!  

5. Besparen op uitverkoop onverkoopbare maten 

Door een steeds nauwkeuriger bestelpatroon zal er ook meer inzicht komen in de benodigde maten voor je verkoop. Dit resulteert in de mogelijkheid om minder onverkoopbare maten over te houden en dus minder uitverkoop. Dit alles dankzij meer inzicht in de benodigde maten bij de inkoop. 

 
6. Besparen op opslag magazijn  

Door meer inzicht in de benodigde maten is er een kostenbesparing op het gebied van opslag magazijn: een lagere inkoopinvestering, een lagere voorraad. MySizeApp is jouw sleutel tot vele besparingen.  

Tevreden klanten en meer aankopen 
 
‘Wow, dat is overtuigend’ 
Ja, maar er is nog meer. MySizeApp versnelt het bestelproces: klanten hoeven niet langer maattabellen uit te pluizen. De klant die MySizeApp gebruikt, heeft de maten opgeslagen in de app. Als bedrijf kun je vanuit die gegevens altijd de juiste maat sturen. De klant krijgt minimeel eens in de vier maanden een ‘reminder’ om de maten te controleren. Hoe eenvoudiger het bestelproces, hoe minder snel klanten zullen afhaken.  

+ Hogere klanttevredenheid  

We zijn er van overtuigd dat MySizeApp bijdraagt aan een hogere klanttevredenheid en dat de app nieuwe groepen klanten zal opleveren. Klanten die nu nog niet durven te kopen in je webshop, vanwege de ‘maatproblematiek’. MySizeApp is de oplossing voor iedereen: voor alle bedrijven en voor alle klanten.  

 
+ Verantwoord ondernemen 
Verder draag je met je bedrijf bij aan de maatschappij: je hebt aandacht voor minder (en lichtere) transportbewegingen en je zorgt voor minder afval (minder verpakkingsmateriaal). Ook voor een groene uitstraling is MySizeApp jouw partner.  
 

+ Tot slot: meer impulsaankopen! 

Ook offline is de app bijzonder handig: MySizeApp zorgt voor meer impulsaankopen. Je kent het wel… Iemand wil een artikel kopen voor een ander persoon en dan komt de afweging… ‘Is de maat wel goed?’ Met MySizeApp behoort dit tot het verleden. Wanneer scoor jij je gouden ei? Sluit je aan bij de bedrijven die je al voor gingen en wees op tijd: je kunt niet vroeg genoeg beginnen met kostenbesparingen!