Gezonde voeding

Gezonde voeding

“Laat voedsel uw medicijn zijn, en uw medicijn voedsel.”

Vaak wordt deze uitspraak aan Hippocrates toegeschreven.

Deze uitspraak krijgt alleen maar meer waarde omdat volgens Ortho Moleculair artsen meer dan 70% van de klachten in de wachtkamer van de dokter voedsel gerelateerd zijn.

Ortho moleculair betekend eigenlijk goede moleculen toevoegen aan je lichaam. Wanneer je goede gezonde voeding eet kan het lichaam door deze goede moleculen op veel fronten zelf herstellen.

Lifestyle People en Orthomoleculaire suppletie

Bij lifestyle people is het mogelijk om advies te krijgen over jouw voeding en hoe je met soms eenvoudige aanpassingen in jouw voeding mooie resultaten kunt halen.

Resultaten op het gebied van meer kracht door meer spier massa, of jezelf fitter voelen. Jezelf fitter en krachtiger voelen geeft vaak als resultaat ook nog slanker zijn.

lifestyle People is aangesloten bij het Meo-Auxilio concept en kan jou bijstaan in advies over voeding en suppletie.

Fitcheck en Vitaliteit tips

Bij lifestyle people is het mogelijk om een inzicht te krijgen in jouw fysieke gesteldheid met behulp van een fitcheck. In Leeuwarden is het mogelijk om een afspraak te maken.

Online is de fitcheck ook mogelijk en wel in een vereenvoudigde versie. Bij deze mogelijkheid geef je een aantal gegevens door via mail

De 11 gouden tips om je super fit te voelen is het e-book wat je kunt opvragen.