arrow_leftBranches overzicht arrow_leftBranches overzicht Aanmelden als bedrijfarrow_right

Sport Branche

Sport

Bij lifestyle People.

Sporten is gezond. En als je je gezond en fit voelt, voel je jezelf als mens ook een stuk beter. Daarom heeft Lifestyle People verschillende partners gevonden die samen met jou kijken naar de juiste vorm van bewegen. Iedereen is anders en daarom kijken wij ook goed naar welke vorm van sport goed bij jou past.

In een gezonde levensstijl hoort ook voldoende beweging. Iedere dag matige inspanning en beweging van 30 minuten is zeer sterk aanbevolen. En 1 à 2 keer per week intensiever sporten is heel goed voor lijf en geest. Besef dat een gezonde levensstijl voor 80% uit voeding bestaat en voor 20% uit bewegen. Wil jij je lifestyle aanpassen en werken aan jouw vitaliteit en een betere gezondheid onderschat dan zeker de kracht van voeding niet.

Hebben en houden.

Heb je de keuze gemaakt om meer te bewegen? Dan is support een belangrijke factor. Om het vol te houden heb je onder begeleiding een vele malen grotere kans om het vol te houden en jouw nieuwe doelen te bereiken. Wil je weten hoe je er ongeveer fysiek voorstaat? Pak een moment en doe de online fitcheck of vraag het e-book aan.

Laat je motiveren: 

Alle aangesloten partijen onder de branche ‘Sport’ vindt u hieronder.